Nieuwsbrief Juli 2020
Inhoud
- Tippie
- Bestuursvergadering 28/6
- Opstart trainingen
- Contributie 2020


Heb je een bericht, een leuk weetje of een idee voor de nieuwsbrief?
Stuur het naar de redactie:
secretariaat.osa@gmail.com
Tippie
Ik heb maar géén filmpje gezocht van de basisbeginselen van badminton, omdat je badminton nooit verleerd. Dus hier een filmpje van enkele mooie trucjes, zodat je weer snel de oude bent.
 
BESTUURSVERGADERING 28/6
 
Zoals jullie op onderstaande foto kunnen zien heeft het bestuur alles uit de kast gehaald om jullie weer zo snel mogelijk te kunnen laten badmintonnen. Ze hebben met inachtneming van de RIVM maatregelen hun vrije zondagmorgen opgeofferd om alles voor de opstart geregeld te kunnen krijgen.    Applausje waard ?

OPSTART TRAININGEN

SESS heeft de sporthal per 1 juli geopend en tevens opengesteld tijdens de vakantieperiode, behoudens de week van 13 juli tot en met 19 juli (weeknr 29), dit in verband met geplande werkzaamheden.

Op de bestuursvergadering is besloten om de trainingen per 1 juli op te starten voor de maandag en woensdag. De reguliere trainingen van de jeugd gaan we niet opstarten.
We verzoeken iedereen en met name de jeugd om te komen spelen op de maandag of woensdag gedurende deze vakantieperiode, iedereen is dus welkom op alle dagen, hetgeen dus ook al voor de corona gold. 
Tijdens deze vakantie periode mag je ook gratis familieleden en of bekende meenemen om eens aan badminton te proeven, wellicht houden we er nog een nieuw lid aan over.


LET OP
maandag is de reguliere tijd van 9:30 tot 11:30.
woensdag is een aangepaste tijd van
19:30 tot 21:00
donderdag zijn géén trainingen

er kan overigens
niet gedoucht worden

Per 24 augustus start het seizoen en gaan we terug naar de reguliere speeltijden voor iedereen, dus ook de donderdag voor de jeugd.
CONTRIBUTIE 2020

Allereerst verzoeken we iedereen om de reguliere betaling stop te zetten voor zover dat nog niet gebeurd is.

Op de bestuursvergadering is besloten om de totale contributie voor 2020 als gevolg van de corona uitval vast te stellen op € 55,- voor de volwassenen en € 30,- voor de jeugd.

De penningmeester zal in de komende weken per persoon bekijken wat er reeds betaald is aan contributie. Voor het resterende bedrag krijg je van hem via whatsapp of de mail een betaalverzoek toegestuurd.

Heb je reeds meer dan de vastgestelde contributie betaald dan krijg je een bevestiging via whatsapp of mail van het teveel betaalde bedrag. Dit bedrag zal als voucher blijven openstaan en wordt verrekent met de jaarcontributie voor 2021 welke eind december zal worden verstuurd.

 
Algemene info
Trainingen
Volwassenen
Maandag: 09.30 - 11.30 uur
Woensdag: 21.00 - 22.30 uur

Jeugd (en volwassenen)
Donderdag: 18.00 - 19.30 uur
Bestuur
Jo Kastrop, voorzitter
Ton Wintjens, secretaris
Ger Roberts, penningmeester
Annelies Miller, bestuurslid
Email ons Email ons
Bezoek onze Website Bezoek onze Website